HYDAC ja Tehohydro ne yhteen sopii – tiivistä yhteistyötä jo kolme vuosikymmentä

Koska me Tehohydrolla haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, valikoimme myös omat kumppanimme tarkoin. Olemme luottaneet jo 90-luvulta asti HYDACin osaamiseen: yhteinen polku alkoi suodattimista, ja on nyttemmin kehittynyt monia osapuolia hyödyttäväksi yhteistyöksi.

Eurooppalainen HYDAC on on hydrauliikan, voitelun, elektroniikan, jäähdytys- ja prosessitekniikan timanttinen osaaja, joka on toiminut Suomessa jo lähes 40 vuotta. Me olemme luottaneet heidän osaamiseensa vuosikausia, ja siksi voimme tarjota tuotteita tietäen, että asiakkaamme saavat taattua laatua. Kattavan ja korkeatasoisen tuoterepertuaarin lisäksi HYDACin nopea ja asiantunteva tuotetuki sekä ymmärrys loppuasiakkaan standarditasosta tekevät yhteistyöstä sujuvaa.

HYDACin tuotevalikoima sopii erinomaisesti teollisuushydrauliikkaan. Omassa valikoimassamme on yrityksen komponentteja laidasta laitaan, esimerkiksi suodatintekniikkaa, lämmönvaihtimia, jäähdyttimiä, virransäätöventtiileitä ja paineakkuja. Lisäksi laajennamme omaa palvelupalettiamme HYDACin öljynkunnonvalvonnalla ja siihen liittyvillä laboratoriopalveluilla.

Tietotaito karttuu koulutuksissa

Sen lisäksi että HYDAC on luotettu kumppani tuotteiden ja täydentävien palveluiden osalta, luotamme myös heidän koulutuksiinsa. Meillä koulutuksissa käy koko porukka, ja niiden sisältöä räätälöidään sen mukaan onko koulutuksessa mukana väkeämme myynnistä, projektipalveluista vai korjaamon puolelta. Koulutuksen tarkemman sisällön laativat ensisijaisesti HYDACin asiantuntijat, jolloin tieto on taatusti relevanttia ja ajantasaista.

“Poimimme tuote- ja palvelukoulutuksiin mukaan esimerkiksi kiinnostavimpia uutuuksia sekä tuotteita ja palveluita, joista olisi Tehohydrolle eniten hyötyä. Suunnittelemme koulutuksia myös yhdessä Tehohydron väen kanssa kuunnellen heidän toiveitaan ja tarpeitaan”, kertoo Hydac Oy:n tiiminvetäjä Niko Kosunen.

Koulutuksissa keskiössä ovat HYDACin tuotteet ja järjestelmät sekä niihin liittyvän tietotaidon kartuttaminen. Koulutuksiin voi osallistua kerralla useampi työntekijä, mutta useimmiten niitä järjestetään yksilöllisesti yhdelle ihmiselle kerrallaan. Koulutuksia järjestetään Tehohydrolla sekä uusille tulokkaille että vanhoille konkareille. Uudet työntekijämme saavat esimerkiksi yleistä tuotekoulutusta hydrauliikan eri sovellusratkaisuista ja tuotteista. Pidempiaikaisten työntekijöidemme koulutus voi koskea esimerkiksi projektikohtaista tuotekoulutusta.

“Tehohydron konkareille voimme järjestää koulutuksia erikoistumisen mukaan, esimerkiksi lämmönsiirtotekniikkaan, prosessisuodatukseen, laboratoriopalveluihin tai öljynkunnonvalvontaan liittyen”, Kosunen kertoo.

Koulutukset ovat kannattavia, ja väkemme lähtee niistä aina mukanaan uutta tietoa, jota soveltaa arjessa ja erilaisissa asiakkuuksissa. Koulutus ja erinomainen tuotetuki sekä laaja tuotekatalogi ovat pettämätön yhdistelmä, jonka avulla voimme tarjota ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin haasteisiin. Lisäksi yritys kertoo meille ja muille asiakkailleen aktiivisesti uusista tuotteista ja reagoi tarpeisiin nopeasti.

“Koulutusten lisäksi kerromme uutuuksistamme myös vuosittaisilla HYDAC Partners -päivillä, tuote-esittelyvierailuilla sekä uutiskirjeellä. Meillä on myös valmiudet lisätä koulutuksia Tehohydrolle tarpeen mukaan!” Kosunen summaa.

Hyötyä meille, enemmän hyötyä asiakkaalle

Koulutus ei toki ole etu vain meille, sillä myös asiakkaamme hyötyvät siitä. Kun tunnemme HYDACin tuotteet läpikotaisin, osaamme soveltaa niitä erilaisissa käyttöympäristöissä ja laitteistoissa. Tämä hyödyttää esimerkiksi silloin, kun ratkaisemme asiakkaan laitteistoon liittyviä ongelmia ja valitsemme niihin parhaiten istuvia vaihtoehtoja. Lisäksi kattava kokemus nopeuttaa työskentelyä tuotteiden ja palvelujen kanssa, jolloin asiakas voi saada myös taloudellista säästöä.

Meidän varastossamme löytyy jatkuvasti laaja valikoima HYDACin tuotteita, ja omien hyllyjen lisäksi täytämme myös asiakkaiden hyllyjä. Mikäli tuotetta ei meidän hyllystä löydy, voimme tilata tarvittavan tuotteen HYDACin laajasta valikoimasta lyhyellä toimitusajalla.

Haluaisitko sinäkin nauttia korkealaatuisista tuotteista ja järjestelmistä? Pirauta tai laita viestiä, niin katsotaan millaisen ratkaisun voimme tarjota juuri sinulle!

Teemu Rossi
Työnjohtaja, projektituki
050 5554430
teemu.rossi@tehohydro.fi

Mikko Kaarnaoja
suunnittelu, hydrauliikka-asiantuntija
040 357 9320
mikko.kaarnaoja@tehohydro.fi