Kun elo sylinterin kanssa sakkaa, korjaamomme kuuntelee ja auttaa

Korjaamomme on hydrauliikan riuska moniottelija, ja otamme vastaan monenlaisia töitä. Eniten korjaamollemme tulee kuitenkin sylintereihin ja niiden tiivisteisiin liittyviä hommia. Ja mikäs siinä, osaamisemme tältä kentältä on huippuluokkaa ja kontaktimme sylinteri- ja tiivistevalmistajiin erinomaiset!

Lappeenrannassa sijaitsevalle korjaamollemme ovat tervetulleita kaikenlaiset yritykset, kun arki hydraulisylintereiden kanssa sakkaa. Meillä on asiakkaita laidasta laitaan, aina teollisuudesta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Jos töissä tarvittavassa laitteessa on sylinteri, on yritys meille relevantti asiakas. Yritysten lisäksi korjaamollamme on myös yksityisasiakkaita.

Sylinterit tiivisteineen ovat koko porukallemme tuttua kauraa. Korjaamme sylintereistä kaikenlaisia vaurioita, ja jos vahingot ovat mittavat ja sylinteri tiensä päässä, tarjoamme vanhan tilalle myös uutta vaihtoehtoa. Lappeenrannan korjaamollamme palvelee koulutettuja asentajia, jotka taltuttavat tietotaidollaan sylintereiden kaikenlaiset oikut.

Sylinteri on tärkeä osa kokonaisuutta

Monesti sylintereiden ongelmat liittyvät niiden käyttöolosuhteisiin nähden vääränlaisiin tiivisteisiin, rakenteisiin tai liittimiin. Jos esimerkiksi tiiviste fuskaa ja on päästänyt järjestelmään läpi rautaa tai epäpuhtauksia, voivat seuraukset olla mittavat ja kalliit koko prosessissa – tämä on yksi seikka, mikä tekee optimaalisesti toimivasta sylinteristä ja sen tiivisteestä tärkeän osan koko järjestelmää.

Olipa sylintereihin liittyvä haaste millainen tahansa, korjaamomme kuunteleva työote on vertaansa vailla. Kaikissa tilanteissa lähdemme tutkimaan ongelmien juurisyitä sen sijaan, että keskittyisimme vain käsillä olevaan ongelmaan. Muodostamme kokonaiskuvan yhdessä asiakkaamme kanssa ja keskustelemme seuraavista askeleista. Annamme mielellämme suosituksia siitä, miten olisi järkevintä jatkaa, mutta huomioimme myös asiakkaan omat ajatukset. Asiakaslähtöisestä työskentelystä kerroimme aiemmassa artikkelissamme.

Vaihtoehtoja joka makuun

Olemme monimerkkikorjaamo, joten työkalupakistamme löytyy monen eri valmistajan sylintereitä ja tiivisteitä. Joidenkin valmistajien kanssa takana on pitkä yhteistyö, jolloin tarjontaa on luonnollisesti kertynyt enemmän. Työssämme olennaista on, että löydämme asiakkaamme tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mikäli asiakkaamme on uskollinen tietylle brändille tai haluaa kokeilla jotakin muuta, kunnioitamme myös näitä toiveita.

Toisinaan valmistajien kanssa on tarvis lyödä viisaat päät yhteen parhaan ratkaisun löytämiseksi – siksi erinomaiset kontaktimme ovat kultaakin kalliimpia. Keskustelemme vaihtoehdoista valmistajien edustajien kanssa lähes päivittäin, sillä kynnyksemme yhteydenottoon on matala. Näin voimme palvella nopeammin myös asiakkaitamme, kun kaikki kivet ja kannot saadaan käännettyä ripeästi.

Kaipaako sinun yrityksesi hydrauliikkajärjestelmän sylinteri ammattitaitoista kuuntelijaa? Ota yhteyttä, niin olemme pelkkänä korvana.


Antti Kojo
Korjaamotyönjohtaja (Lappeenranta)
Korjaamon töiden vastaanotto
0400 237 678
antti.kojo@tehohydro.fi

Lue lisää korjaamopalveluistamme!